Wenkbrauwen

BEAUTY PRAKTIJK COCO KUIT

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste onderdeel van het gezicht, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Voor een natuurlijk effect worden de eigen wenkbrauwhaartjes niet weggehaald. Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eventueel met permanente make-up worden gecamoufleerd.

“CK Brows; It’s more than just a treatment, it’s an art.”

Powderbrows 

Misschien doet u het zelf al, het inkleuren van de wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder of potlood. Dat is eigenlijk wat deze schaduwtechniek is. Met deze techniek wordt de wenkbrauw letterlijk ingeschaduwd. Doordat de schaduw verschillende sterktes in kleur kan hebben, kan er een mooie overloop van licht naar donker gecreëerd worden. Er ontstaat hierdoor een natuurlijke zachte wenkbrauw. Er wordt geen strakke lijn getekend maar juist een soort schaduw waardoor het lijkt alsof je de wenkbrauwen met poeder hebt aangezet. Maar deze techniek kan ook goed gebruikt worden voor diegene die graag een wat meer aanwezige wenkbrauw wenst.

Deze techniek kan toe gepast worden op elke huidtype!

Hoe gaat de behandeling te werk?

Voor we starten met de pigmentatie zal er eerst een informed consent (vragenlijst) samen met u door genomen worden. De tweede stap is het bepalen van de vorm van de wenkbrauw. Hierbij wordt rekening gehouden met de vorm van uw gezicht. Met speciale meetinstrumenten wordt de perfecte vorm uitgemeten en getekend met een speciaal potlood.

De eerste behandeling neemt veel tijd in beslag. Voor de eerste behandeling wordt 2 en een half uur ingeboekt. Na de eerste behandeling volgt er een nabehandeling (binnen 4 tot 8 weken) in deze behandeling word er gekeken of de kleur en/of de vorm bijgewerkt moeten worden, deze behandeling duurt ongeveer een uur a ander half uur. Wilt u na de tweede behandeling de kleur of vorm toch nog aangepast hebben rekenen wij €85,- voor nog een derde behandeling (binnen 4 tot 8 weken).

Hoe werkt het genezingsproces van powderbrows?

Dag 1-3: eerste paar dagen lijkt de kleur erg donker.

Dag 4-10: barsten en plekken (geen kleur onder de plekken).

Dag 11-28: haast geen kleur/vorm te zien.

Dag 29-35: kleine lichte waas te zien.

Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar.

Eerste sessie: 30% zichtbaar resultaat.
Na bijwerken: 70% zichtbaar resultaat.

Bijwerken

Zeer vette huid: 
Tot 6 maanden 

Vette tot normale huid:
6 - 9 maanden
10 - 14 maanden

Droge tot zeer droge huid:
15 tot 24 maanden

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als u een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent, of een lichte kleur laat toepassen.