Eyeliner

BEAUTY PRAKTIJK COCO KUIT

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met Permanent Make Up kan het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eyeliner wordt altijd tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd, wat een natuurlijke en volle oogopslag als resultaat heeft.

Bij de eyeliner wordt tussen de wimperhaartjes, maar ook erboven gepigmenteerd. Zo kunnen ook te grote of juist te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Hangende oogleden kunnen optisch weggewerkt worden.

Altijd een mooie eyeliner, zonder je zorgen te hoeven maken over uitgelopen make-up.

Hoe gaat de behandeling te werk?

Voor we starten met de pigmentatie zal er eerst een informed consent (vragenlijst) samen met u door genomen worden. De tweede stap is het bepalen van de vorm van de eyeliner. Hierbij wordt rekening gehouden met de vorm van uw gezicht. Voor de eerste behandeling wordt ongeveer 2 uur ingeboekt (ligt heel erg aan de dikte). Na de eerste behandeling volgt er een nabehandeling (binnen 4 tot 8 weken) in deze behandeling word er gekeken of de kleur en/of de vorm bijgewerkt moeten worden, deze behandeling duurt ongeveer een uur. Wilt u na de tweede behandeling de kleur of vorm toch nog aangepast hebben rekenen wij €85,- voor nog een derde behandeling (binnen 4 tot 8 weken).

Eyeliner small

Een natuurlijke eyeliner die uw ogen beter laten uitkomen. De oogopslag wordt intenser en de kleur van uw ogen zal beter uitkomen. Bij de eyeliner ‘small’ wordt tussen de wimpers gepigmenteerd.

Eyeliner medium

Een eyeliner die de oogopslag nog meer benadrukt en uw ogen prachtig laten uitkomen. Bij deze eyeliner kan de oogvorm zelfs iets gewijzigd worden indien u bijvoorbeeld een liftend effect wil. Kleine(re) ogen worden optisch vergroot en mooie amandelvormige ogen worden meer benadrukt. Bij de eyeliner ‘Medium’ wordt tussen de wimpers gepigmenteerd en een liner boven de wimperrand geplaatst.

Foto's eyeliner