Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn het belangrijkste onderdeel van het gezicht, ze geven het gezicht expressie en uitstraling. Voor een natuurlijk effect worden de eigen wenkbrauwhaartjes niet weggehaald. Dunne en onregelmatige wenkbrauwen worden gecorrigeerd, ook kan er meer symmetrie verkregen worden. Eventuele littekens in de wenkbrauwen kunnen eventueel met permanente make-up worden gecamoufleerd.

Hoe gaat de behandeling te werk?

Voor we starten met de pigmentatie zal er eerst een informed consent (vragenlijst) samen met u door genomen worden. De tweede stap is het bepalen van de vorm van de wenkbrauw. Hierbij wordt rekening gehouden met de vorm van uw gezicht. Met speciale meetinstrumenten wordt de perfecte vorm uitgemeten en getekend met een speciaal potlood.

Het tekenen neemt veel tijd in beslag. Voor de eerste behandeling wordt 2 uur ingeboekt. Na de eerste behandeling volgt er een nabehandeling (binnen 4 tot 8 weken) in deze behandeling word er gekeken of de kleur en/of de vorm bijgewerkt moeten worden, deze behandeling duurt ongeveer een uur. Wilt u na de tweede behandeling de kleur of vorm toch nog aangepast hebben rekenen wij €70,- voor nog een derde behandeling (binnen 4 tot 8 weken).

Hairstroke techniek

Wat is de hairstroke techniek? Op onze website kun je al veel lezen over de hairstroke techniek, maar nogmaals willen we dit uitleggen. Hairstroke techniek, ook wel de haartjes techniek genoemd, is er voor de zeer natuurlijk ogende wenkbrauwen (vandaar dat veel klanten voor deze techniek kiezen). Met een flinterdunne naald wordt een wenkbrauw geheel of gedeeltelijk gecreëerd door haartjes “te tekenen” (eigenlijk pigmenteren) in de huid. Doordat er haartjes bij jouw echte wenkbrauw haren worden getekend zal het resultaat zeer natuurlijk zijn.

Powder brows

De volgende techniek wordt ook veel gebruikt in onze praktijk, de powder- ofwel schaduwtechniek.

Misschien doe je het zelf al, het inkleuren van de wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder of potlood. Nou dat is eigenlijk wat deze schaduwtechniek is. Met deze techniek wordt de wenkbrauw letterlijk ingeschaduwd. Doordat de schaduw verschillende sterktes in kleur kan hebben, kan er een mooie overloop van licht naar donker gecreëerd worden. Er ontstaat hierdoor een natuurlijke zachte wenkbrauw. Er wordt geen strakke lijn getekend maar juist een soort schaduw waardoor het lijkt alsof je de wenkbrauwen met poeder hebt aangezet. Maar deze techniek kan ook goed gebruikt worden voor diegene die graag een wat meer aanwezige wenkbrauw wenst.

Wanneer wordt deze techniek gebruikt? Deze techniek zien we veel terug komen bij mensen met een wat rijpere of vette huid of een huid met grove poriën. Daarnaast ook bij vrouwen en/of mannen waarbij de wenkbrauwen dun en licht zijn geworden. Ook voor diegene die graag wat meer aanwezige wenkbrauwen wenst is deze techniek uiterst geschikt.

Hoe werkt het genezingsproces van powderbrows?
  • Dag 1-3: eerste paar dagen lijkt de kleur erg donker.
  • Dag 4-10: barsten en plekken (geen kleur onder de plekken).
  • Dag 11-28: haast geen kleur/vorm te zien.
  • Dag 29-35: kleine lichte waas te zien.
  • Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar.

Eerste sessie: 30% zichtbaar resultaat.
Na bijwerken: 70% zichtbaar resultaat.

Hoe werkt het genezingsproces van hairstokes?
  • Dag 1-3: de kleur woede de eerste paar dagen donkerder.
  • Dag 4-10: korstjes, velletjes en plekken (geen kleur onder de plekken).
  • Dag 11-28: géén kleur/vorm te zien.
  • Dag 29-35: de kleur komt licht naar boven.
  • Dag 36-50: kleur en vorm beter zichtbaar.

Eerste sessie: 40/50% zichtbaar resultaat.
Na bijwerken: 70% zichtbaar resultaat.

Bijwerken

Zeer vette huid:
Tot 6 maanden

Vette tot normale huid:
6 - 9 maanden
10 - 14 maanden

Droge tot zeer droge huid:
15 tot 24 maanden

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling, erg blond bent, of een lichte kleur laat toepassen.

Veel gestelde vragen klik hier.

Foto's wenkbrauwen

"hairstroke techniek"

Foto's wenkbrauwen

"powder brows"
OPENINGSTIJDEN
Maandag 10:30 - 17:00u
Dinsdag 10:30 - 17:00u
Woensdag gesloten
Donderdag 10:30 - 17:00u
Vrijdag 10:30 - 17:00u
Zaterdag gesloten
Zondag gesloten
ADRES

Vaartplein 7a
2691 AJ 's-Gravenzande

0174 237 313
cocokuit@live.nl

Copyright © 2009 tot heden, Beauty Praktijk (Schoonheidssalon) Coco Kuit
Powered by Xenodesign